Topluma Hizmet Laboratuvarlarımız
|
NUMUNE |
YAPILAN ANALİZLER |
|
BAHARATLAR |
UÇUCU YAĞ MİKTARI |
|
UÇUCU OLMAYAN ETER EKSTRAKTI |
|
|
SELÜLOZ MİKTARI |
|
|
KÜL MİKTARI |
|
|
TUZ MİKTARI |
|
|
METALİK MADDE (KURŞUN) |
|
|
BOYAR MADDE TAYİNİ |
|
|
BAL |
GLUKOZ+FRUKTOZ TAYİNİ |
|
DİASTAZ SAYISI |
|
|
PROLİN MİKTARI |
|
|
BOYAR MADDE TAYİNİ |
|
|
HİDROKSİMETİL FURFUROL (HMF) TAYİNİ |
|
|
BİSKÜVİ |
SORBAT MİKTARI |
|
SODYUM METABİSÜLFİT MİKTARI |
|
|
KÜL MİKTARI |
|
|
PEROKSİT SAYISI |
|
|
METALİKMADDE |
|
|
BULGUR |
PROTEİN MİKTARI |
|
YAPAY BOYA TAYİNİ |
|
|
CANLI CANSIZ BÖCEK VE PARÇALARI ANALİZİ |
|
|
BAKLİYATLAR (PİRİNÇ, NOHUT, KURU FASULYE, BARBUNYA V.B) |
RUTUBET MİKTARI |
|
METALİK MADDE MİKTARI |
|
|
YAPAY BOYA TAYİNİ |
|
|
BUĞDAY UNU |
PROTEİN MİKTARI |
|
KÜL MİKTARI |
|
|
%10 LUK HCL’DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL MİKTARI |
|
|
KURU GLUTEN MİKTARI |
|
|
ÇAY |
TOZ ÇAY MİKTARI |
|
SELÜLOZ MİKTARI |
|
|
KAFEİN MİKTARI |
|
|
YAPAY BOYA TAYİNİ |
|
|
ÇORBALAR (HAZIR KURU) |
PROTEİN MİKTARI |
|
TUZ MİKTARI |
|
|
KREATİNİN MİKTARI |
|
|
KÜL MİKTARI |
|
|
%10 LUK HCL’DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL MİKTARI |
|
|
METALİK MADDE (KURŞUN) |
|
|
ÇİKOLATA |
KAKAO YAĞI MİKTARI |
|
TOPLAM KAKAO MİKTARI |
|
|
YAĞSIZ KAKAO MİKTARI |
|
|
SÜT YAĞI MİKTARI |
|
|
SÜT KURU MADDESİ |
|
|
TOPLAM ŞEKER |
|
|
DONDURULMUŞ GIDALAR |
PEROKSİDAZ TESTİ |
|
YAPAY BOYA TAYİNİ |
|
|
DOMATES SALÇASI |
SUDA ÇÖZÜNEN KURU MADDE MİKTARI |
|
TUZ MİKTARI |
|
|
YAPAY BOYA MADDESİ |
|
|
METALİK MADDELER (HER BİR AĞIR METAL) |
|
|
ET ÜRÜNLERİ (SUCUK, SALAM,SOSİS) |
HİDROKSİPROLİN MİKTARI |
|
SODYUM NİTRİT MİKTARI |
|
|
SODYUM NİTRAT MİKTARI |
|
|
NİŞASTA MİKTARI |
|
|
SORBAT MİKTARI |
|









